Gameon
FörstasidanNyheterProdukterOm företagetKontakta ossBra länkar
 
Information
Ladda hem
Beställ
Hjälp
   
Matematikön
Miljardär
OrdKejsaren
           
Webbutik
Om du behöver hjälp med att ladda hem och installera spelet eller om spelet inte fungerar som det ska, så kan du få hjälp här. Finner du inte en lösning på ditt problem kan du kontakta vår support, se nedan för mer information.
 
Hjälp med installation
1.

Hämta filen kksetup.exe   (Kalles Klassiker v1.53)

2.

En dialog visas där du kan välja att antingen spara filen på datorn eller att starta programmet direkt. Enklast är att starta filen direkt (välj "Kör").

Observera att det vid nedladdning av filer från Internet alltid visas en varning om att filen kan vara skadlig, men det är bara som det ska.

3. När nedladdningen är klar så startas installationsprogrammet automatiskt om du har valt att starta programmet direkt. I annat fall behöver du välja en katalog att spara filen i, t.ex. "c:\nedladdat\" och sedan starta programet därifrån.
4. Installationsprogrammet startas och guidar dig med enkla steg på svenska genom installationen av spelet.
5. Installationen är klar och du kan nu spela Kalles Klassiker!
 
Kända problem och lösningar
Inga kända problem än så länge.
 
Support
Om du skulle få problem med installationen eller om spelet inte fungerar som det ska, så får du väldigt gärna kontakta oss. Du kan skicka ett e-mail till support@gameon.se och vi lovar att vi hjälper dig så fort vi bara kan!


Copyright © Gameon Sweden 2002-2007 (info@gameon.se)
Denna sida är senast uppdaterad 2006-01-03

 
Toppbetyg!

Kalles Klassiker fick betyget 5 av 6 av RecLandet.nu med omdömet: "Du får mycket spel för pengarna om du köper Kalles Klassiker"!!

-> Läs recensionen!