GameOn Välkommen till GameOn  -  Ladda Ned Spel Till Din Dator Gratis!
Underhållande och prisvärda dataspel för hela familjen!
HemAlla våra spelSupport och HjälpNyheter och NyhetsbrevOm GameOn
Dataspel
Kungligt Bröllop
Kungligt Bröllop
Kalles Klassiker
Kalles Klassiker
Fairy Treasure
Kungliga Patienser
Fairy Treasure
Fairy Treasure
Miljardär
Miljardär
 
   Hexalot
   OrdKejsaren
   Matematikön
   Webbutik
 
 
 
 på
vårt gratis  nyhetsbrev!

Välkommen till GameOn!
Våra underhållande och prisvärda spel spelas av miljoner personer världen över! Testa du med - det är helt gratis att ladda hem och provspela alla våra spel!   GAME ON! =)

Om Företaget
Game On utvecklar och säljer underhållande och prisvärda dataspel med hela världen som marknad. Företaget startades 1998 och är beläget i Norrköping.

Företagets registrerade firma är GOES International AB (GameOn Entertainment Software International AB), men vi marknadsför våra spel under det nu 12 år inarbetade varumärket Game On. Ett varumärke och label som är välkänt över hela världen inom spelbranschen för nedladdningsbara spel och som våra kunder associerar med underhållande och prisvärda kvalitetsspel.

Kontakta Oss
Vi vill gärna höra vad ni tycker om våra spelprodukter eller om ni har några förslag på nya spel. Vi nås enklast via följande e-post adress: support@gameon.se
 Fler sätt att kontakta oss...

Mål och Strategi
Vårt övergripande mål är att vi ska utveckla högkvalitativa spel med tyngdpunkt på spelglädje och underhållningsvärde. Samtliga spel ska vara helt fria från våld och vara enkla att förstå och använda.

Spelen distribueras som nedladdningsbara spel över framförallt Internet. Spelaren får provspela en fullversion av spelen i 60 minuter och därefter kan man köpa spelet till ett relativt lågt pris.

Denna typ av spel och distributionsmodell, som vi var med och grundande för 10 år sedan, har visats sig otroligt framgångsrik och utgör idag ett eget segment "casual/download games" inom spelbranschen.

Att vi har roligt när vi gör spel avspeglar sig av att spelen är gjorda med glimten i ögat! ;-)

Våra Spel
Vårt allra första spel Miljardär och den engelska versionen av spelet (Billionaire) har blivit en stor succé världen över! Tillsammans har spelen sedan den första versionen släpptes under sommaren 97 sålts i över 20 000 exemplar. Billionaire har även sålts i butik i USA.

Vårt andra spelprojekt är spelet Kalles Klassiker som är en spelsamling med hela 16 klassiska spel, där flera av spelen har stöd för spel över Internet/nätverk.

Denna sajt och dess spel finns även tillgänglig på vår Engelska hemsida. Download Great Games for Free

Fun Games Planet  
Detta är vår egna spelsajt med bara de allra bästa spelen från våra partners och kollegor runt om världen. Sajten och spelen är visserligen på engelska, men kvalitén och underhållningsvärdet på spelen är så otroligt hög så du kommer absolut inte ångra ett besök i detta spelparadis! Download Great Games for Free

Copyright och Varumärken
Game On och GAMEON logotypen är varumärken ägda av GOES International AB (GameOn Entertainment Software International AB).

Microsoft, DirectX, DirectSound och Windows är varumärken eller registrerade varumärken tillhörande Microsoft Corporation i USA och/eller andra länder. Pentium är ett registrerat varumärke tillhörande Intel Corporation. Alla övriga varumärken är egendom tillhörande sina respektive ägare.

Copyright © 2002-2013 Game On. Alla rättigheter reserverade.

 

Prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev så
missar du inte:
 • Spellanseringar
 • Speciella Erbjudanden
 • Uppdateringar mm.
 Läs Mer...

 

 
 
Hem  |  Nyheter  |  Support  |  GameOn  |  Kontakta Oss


Copyright © 2002-2013 Game On. Alla rättigheter reserverade.