GameOn Välkommen till GameOn  -  Ladda Ned Spel Till Din Dator Gratis!
Underhållande och prisvärda dataspel för hela familjen!
HemAlla våra spelSupport och HjälpNyheter och NyhetsbrevOm GameOn
Dataspel
Kungligt Bröllop
Kungligt Bröllop
Kalles Klassiker
Kalles Klassiker
Fairy Treasure
Kungliga Patienser
Fairy Treasure
Fairy Treasure
Miljardär
Miljardär
 
   Hexalot
   OrdKejsaren
   Matematikön
   Webbutik
 
 
 
 på
vårt gratis  nyhetsbrev!

Spara ett bokmärke till denna sajt!
 
Fler Spel!
Download Games for Free

Hjälp och Support
Om du skulle få problem med installationen eller om spelet inte fungerar som det ska, kan du kontakta vår support på support@gameon.se och vi lovar att hjälpa dig så fort vi bara kan!

Men innan du tar kontakt med oss så ber vi dig att först kontrollera nedanstånde avsnitt med vanliga problem och lösningar, där kanske just ditt problem redan har en lösning.

Hjälp med Installation
1.

Klicka på knappen "Ladda Ned" på spelets sida. En ny sida visas, klicka där på länken "Klicka här för att ladda ned [spelets namn]".

2.

En dialog visas där du kan välja att antingen spara filen på datorn eller att starta programmet direkt. Enklast är att starta filen direkt, välj då "Kör" eller "Öppna". Observera att det vid nedladdning av filer från Internet alltid visas en varning om att filen kan vara skadlig, men det är bara som det ska.

3. När nedladdningen är klar så startas installationsprogrammet automatiskt om du har valt att starta programmet direkt. I annat fall behöver du välja en katalog att spara filen i, t.ex. "c:\nedladdat\" och sedan starta programet därifrån.
4. Installationsprogrammet startas och guidar dig med enkla steg på svenska igenom installationen av spelet.
5. Installationen är klar och du kan nu spela spelet!

Vanliga Problem och Lösningar
Här finner du lösningar på de vanligaste problemen som du kan råka ut för när man spelar något av våra spel.

Systemkrav
Samtliga våra spel har låga systemkrav och därmed ska de fungera på de flesta PC datorer, men vänligen se ändå efter på spelets sida att din dator uppfyller dess systemkrav. Spelen fungerar tyvärr ej på Mac.

DirectX
De flesta av våra spel kräver att DirectX är installerat på datorn för att de ska fungera. DirectX är ett spelbibliotek från Microsoft och finns installerat på i stort sett alla datorer (som har Windows). Dock kan du eventuellt ha en för gammal version av DirectX på din dator för att spelet ska fungera och då behöver du uppgradera det.

Det är enkelt och helt gratis att uppgradera till den senaste versionen av DirectX. Du behöver bara gå till Microsofts hemsida för DirectX och följa deras instruktioner. Väldigt ofta är denna enkla uppgradering allt du behöver göra för att få spelet att fungera!

Grafikproblem
Om du tror dig ha problem relaterade till grafiken, trots att du har en dator som uppfyller systemkraven, så rekommenderar vi att du installerar de senaste drivrutinerna som du kan få från din grafikkortstillverkare, samt att du installerar den senaste versionen av DirectX som du kan ladda ned från Microsofts hemsida för DirectX.

Ljudproblem
Om du upplever problem med ljudet/musiken är det att rekommendera att du installerar DirectX version 7.0 (eller senare). Se även till att ha de senaste drivrutinerna för ljudkortet installerade och att de är certifierade av Microsoft® och stödjer DirectX 7.0. De finns oftast att hämta på tillverkarens hemsida eller går att få via deras tekniska support.

Om inget ljud hörs alls
Se till att dina högtalare eller hörlurar är påslagna och inkopplade i korrekt ljudutgång på ljudkortet. Kontrollera även att ljudet för musik och ljudefekter är påslaget i spelet och att volymen är tillräckligt uppskruvad.

 

Prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev så
missar du inte:
 • Spellanseringar
 • Speciella Erbjudanden
 • Uppdateringar mm.
 Läs Mer...

 

 
 
Hem  |  Nyheter  |  Support  |  GameOn  |  Kontakta Oss


Copyright © 2002-2013 Game On. Alla rättigheter reserverade.